Kinderopvang 't Wilgenroosje 

Gastouderopvang

Accommodatie

 

Kinderopvang 't Wilgenroosje is gevestigd in een eengezinswoning in een straat in de wijk Grootstal met veel groen en speelvelden.
De leefomgeving is een rustig, veilig en harmonieuze omgeving waar de kinderen van harte welkom zijn en uitgenodigd worden tot spel.
Op de 1e verdieping is een slaapkamer ingericht waar ieder kind een eigen bedje heeft. In de achtertuin kunnen kinderen spelen en tuinieren. Iedere dag wordt er een wandeling gemaakt zodat de kinderen de omgeving en de natuur kunnen verkennen.
Ze spelen in een speelweide en zwaaien naar voorbij varende boten. In een stevig en veilige bakfiets maken ze ook gezellige tochtjes door Nijmegen. De kinderen worden genoeg uitgedaagd om met een voldaan gevoel de dag af te sluiten. De kinderen krijgen voornamelijk biologisch eten. Aan het einde van de dag krijgen ze een warme maaltijd aangeboden.

  

 

Wettelijk geregistreerd

Kinderopvang 't Wilgenroosje is aangesloten bij Gastouderbureau Stichting Drakepit. Daarbij voldoet het ook aan de wettelijke verplichtingen en is goed gekeurd door de GGD.

 

Gastouder
Erlinde Bijl is mijn naam (48 jaar). Ik ben een trotse moeder van 2 kinderen (19 jaar en 26 jaar). Omdat ik met alle liefde moeder wil zijn en wil werken, ben ik gastouder geworden. Voor mij een unieke manier om dit goed te combineren. Iedere dag geniet ik enorm van alle kinderen die ik mag opvangen. Met diverse karaktereigenschappen is het voor mij een uitdaging ze te begeleiden door de dag heen. Door de dag heen vind ik het heerlijk te zingen en dansen samen met de kinderen. Ik vind werken als gastouder echt fantastisch, al 16 jaar!
Ik ben bevoegd tot gastouder en ben in bezit van EHBO diploma voor kinderen.